Particulieren

Wij staan voor u klaar om met u mee te kijken welke faciliteiten u nodig heeft om goed en effectief aan het werk te kunnen.

Eerder gaven wij u al aan een zeer gedreven partij te zijn welke volop bezig is met innovatie en ontwikkeling, maar wel gericht op de zakelijke markt. Door de recente ontwikkelingen (o.a. Covid 19) zien ook wij een verschuiving van de markt. Een steeds groter groeiende markt is de groep van particulieren. Een zeer specifieke branche, met een grote diversiteit aan klanten, wensen en vraagstukken.

Thuiswerken is het ‘nieuwe normaal’ geworden en zowel werkgevers als werknemers hebben er veel voor over om goede werkomstandigheden te creëren. Ook hierin geldt dat een goed en gezond binnenklimaat en goede faciliteiten de productiviteit en effectiviteit van het werk aanzienlijk vergroten.

Wij staan voor u klaar om met u mee te kijken welke faciliteiten u nodig heeft om goed en effectief aan het werk te kunnen. Denk hierbij aan verbetering van de luchtkwaliteit (mechanische ventilatie), het conditioneren van de lucht (wtw, airco installatie, warmtepompsysteem) en het aanbrengen van bouwkundige en/of installatie technische voorzieningen (isoleren van wanden en/of daken, creëren van werkplekken, creëren van sanitaire voorzieningen, etc.).
Wij bieden een zeer breed scala aan werkzaamheden. Klik hier voor meer informatie over renovatie- en/of verbouwingswerkzaamheden.
Bent u geïnteresseerd in de diensten van ons bedrijf? Vraag dan nu geheel vrijblijvend een offerte aan!

Bel voor een offerte:

070 – 325 488 4