Filteren van vervuilde lucht

Het filteren van vervuilde lucht wordt een steeds belangrijker aspect in het creëren van een gezond binnenmilieu.

Het filteren van vervuilde lucht is een steeds belangrijker aspect in het creëren van een gezond binnenmilieu. Nederland is een dichtbevolkt land en wij staan er om bekend niet de meest schone buitenlucht te hebben. Dit geldt zeker voor de Randstad. Weinig bosbouw en het nog steeds groeiende aantal weggebruikers zorgen er voor dat er o.a. veel roet, fijnstof en gassen vrijkomen in de lucht. Het weinige ‘groen’ beperkt ons in de afbraak van CO2. Deze (vervuilde) lucht wordt aangezogen door klimaatinstallaties en worden (al dan niet geconditioneerd) het gebouw ingeblazen. 

Hiernaast worden bedrijven ook steeds meer verplicht om de lucht welke weer naar buiten wordt geblazen te filteren. Zeker als er wordt gewerkt met ‘gevaarlijke stoffen’.

Het besef ontstaat dat er in dit proces (nog) veel gewonnen kan worden en dat een goede luchtfiltratie de basis is voor een gezond binnenmilieu. Hiernaast leidt dit tot minder vervuiling van de aarde.
De techniek achter luchtfiltratie gaat heel ver en op dit moment is er voor elke toepassing wel een oplossing te bedenken.

Bel voor een offerte:

070 – 325 488 4

Nieuwste ontwikkelingen

Wij kunnen u informeren over de nieuwste technologische ontwikkelingen op het gebied van luchtfiltratie. Zo ook over de nieuwste richtlijnen / adviezen omtrent het Covid-19 virus.

Heeft u interesse of behoefte aan meer informatie? Neem gerust contact met ons op. Wij zijn te bereiken op 070 – 325 488 4 of per email: info@totalaircare.nl.

Onze klimaat oplossingen

Ventilatie

Het (mechanisch) ventileren van een ruimte is de eerste stap in het creëren van een beter en gezonder binnenmilieu.

Conditioneren en regeling

Wij zijn gespecialiseerd in het conditioneren en regelen van (inblaas) lucht. Ontwikkeld door de behoefte naar gezonde werkomstandigheden en de huidige wetgeving.

Filteren van vervuilde lucht

Het filteren van vervuilde lucht wordt een steeds belangrijker aspect in het creëren van een gezond binnenmilieu.

Airconditioning

Wij hebben gecertificeerde koelmonteurs, en mogen werken aan installaties met een koudemiddelinhoud > 3 kg of 5 ton C02 equivalent.