Conditioneren en regeling

Wij zijn gespecialiseerd in het conditioneren en regelen van (inblaas) lucht. Ontwikkeld door de behoefte naar gezonde werkomstandigheden en de huidige wetgeving.

De vraag naar het ‘conditioneren’ en ‘regelen’ van de (inblaas) lucht wordt steeds groter. Enerzijds wordt men steeds meer bewust van de noodzaak van ‘een gezond binnenmilieu’. Werknemers komen steeds meer voor zichzelf op en willen goede en gezonde werkomstandigheden. Voordeel is dat ook steeds meer werkgevers inzien dat er bij een gezonder binnenmilieu de werknemers minder klachten zullen oplopen/ervaren en dat de werkprestatie verbetert.

Anderzijds hebben we ook met (veranderende) wet- en regelgeving te maken. Zo wordt ons o.a. verplicht om energiezuinige installaties te leveren, moet warmte worden teruggewonnen en moeten we ervoor zorgdragen dat we  zo min mogelijk CO2 uitstoten.

Bel voor een offerte:

070 – 325 488 4

Installatie proces

Het regelen van de installatie kan op een centrale of decentrale manier (in de luchtbehandelingskast zelf of als naregeling).
Het selecteren en aanbrengen van regeltechniek is een complex proces en vaak een behoorlijke kostenpost.

Derhalve zal in een oriënterend gesprek altijd worden gevraagd of er specifieke eisen en/of wensen zijn en of dit overeen komt met het beschikbaar gestelde budget.

Onze klimaat oplossingen

Ventilatie

Het (mechanisch) ventileren van een ruimte is de eerste stap in het creëren van een beter en gezonder binnenmilieu.

Conditioneren en regeling

Wij zijn gespecialiseerd in het conditioneren en regelen van (inblaas) lucht. Ontwikkeld door de behoefte naar gezonde werkomstandigheden en de huidige wetgeving.

Filteren van vervuilde lucht

Het filteren van vervuilde lucht wordt een steeds belangrijker aspect in het creëren van een gezond binnenmilieu.

Airconditioning

Wij hebben gecertificeerde koelmonteurs, en mogen werken aan installaties met een koudemiddelinhoud > 3 kg of 5 ton C02 equivalent.