Onze Referenties

Op deze pagina vindt u een aantal van onze referenties, met wie wij een langdurige samenwerking zijn aangegaan.

Referenties

Tijdens mijn werk in het ziekenhuis heb ik Total Air Care leren kennen als een betrouwbaar en gedreven partij die  “recht door zee” is en “afspraak is afspraak” hoog in het vaandel heeft staan. Een goede mentaliteit. In mijn tijd daar heeft TAC  mooie projecten gedraaid waarbij verschillende belangen afgewogen moesten worden om zorg te dragen dat de techniek een impuls kreeg, maar het bedrijfsproces niet in gevaar kwam. Dit heeft geresulteerd in, dat TAC ook bij mijn huidige werkgever Diergaarde Blijdorp weer de partij is om mee samen te werken. Samenvattend een bedrijf  welke eerlijk en loyaal is ten opzicht van zijn opdrachtgever,
waarbij zij hun praktische en technische kennis graag in het veld beschikbaar stellen en open staan om gezamenlijk te “brainstormen” om tot het beste resultaat te komen.

Diergaarde Blijdorp

Wij werken regelmatig met AVS bouw voor grotere en kleinere klussen met betrekking tot commercieel vastgoed.
De werkwijze, communicatie, service en kwaliteit is constant op een hoog niveau en wij zijn dan ook meer dan tevreden over onze samenwerking met AVS bouw!
RobSwart Bedrijfshuisvesting

TAC is een firma welke denkt in oplossingen.
Linksom of rechtsom, ze houden het einddoel in zicht en zorgen dat ik geholpen ben.
Ook wanneer het een keer niet loopt zoals verwacht, denken ze mee over wat de oorzaak is en zoeken ze binnen  de mogelijkheden alsnog een geschikte oplossing.
De Zellingen Zorginstellingen

Wij werken reeds vele jaren naar volle tevredenheid met TAC samen. TAC is een middelgrote onderneming, welke voor veel onderhoud disciplines inzetbaar is.
Wij waarderen binnen TAC voornamelijk het persoonlijke contact, de snelheid van handelen, het oplossingsgericht (mee)denken en natuurlijk de kwaliteit van hun werkzaamheden het meest.
Wat ons betreft is TAC een waardevolle aanvulling binnen onze portefeuille van zakelijke aanbieders en vertrouwen wij op een langdurig en prettig vervolg van onze samenwerking.
Vast VVE Beheer

In het onderwijs moet er vaak snel en adequaat worden geschakeld op het gebied van storingen en reparaties. TAC heeft een uitstekende service en de kwaliteit om mee te denken naar het zoeken van oplossingen. Men denkt in het belang van de organisatie en zorgt snel voor een oplossing. Wij werken al jaren tot volle tevredenheid met TAC samen waarbij het persoonlijk contact vooraf, tijdens maar ook na de werkzaamheden een extra kwaliteit is.

KC BuitenRijck

Bel voor een offerte:

070 – 325 488 4