Airconditioning

Ook op het gebied van airconditioning hanteert Total Air Care een hoge standaard. Total Air Care is namelijk een BRL-gecertificeerd én een erkend STEK-gecertificeerd bedrijf. Wij vinden het belangrijk dat u kwalitatief goede en betaalbare installaties kan gebruiken. Bovendien vinden wij het belangrijk dat deze systemen duurzaam zijn en dat wij hierin zo veel mogelijk rekening houden met het klimaat.

STEK – gecertificeerd

Total Air Care is sinds juli 2021 STEK-gecertificeerd. Wij hebben expliciet gekozen voor het STEK-certificaat in plaats van de BRL100 certificering, daar in onze ogen dit beter past bij onze filosofie en die van onze opdrachtgevers. Het STEK certificaat is namelijk een uitbreiding op het BRL100 certificaat. 

Bedrijven die het STEK-bedrijfscertificaat halen, voldoen aan méér dan alleen de minimale (wettelijke) eisen in de sector. Zij staan aantoonbaar voor hoge kwaliteit, veiligheid en voor duurzame werkwijze.

Eindgebruikers en/of beheerders in de koude sector hebben zo de zekerheid dat hun koelinstallaties optimaal, veilig en duurzaam renderen.

Total Air Care heeft gecertificeerde koelmonteurs, met het persoonlijke f-gassen categorie 2 én het f-gassen categorie 1 certificaat. Dit betekent dat wij aan installaties mogen werken met een koudemiddelinhoud > 3 kg of 5 ton C02 equivalent. Ofwel u kunt voor al u koudetechniek vragenstukken bij ons terecht. Wij zijn u graag van dienst.

Naast airconditioning installaties, kunt u bij ons ook terecht voor zeer specifieke vraagstukken. Wij hebben de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan in een breed scala aan werkzaamheden. Schroom niet om uw vraag aan ons te stellen en wij zullen ‘out of the box’ met u meedenken!

Nieuwste ontwikkelingen

Wij kunnen u informeren over de nieuwste technologische ontwikkelingen op het gebied van luchtfiltratie. Zo ook over de nieuwste richtlijnen / adviezen omtrent het Covid-19 virus.

Heeft u interesse of behoefte aan meer informatie? Neem gerust contact met ons op. Wij zijn te bereiken op 070 – 325 488 4 of per email: info@totalaircare.nl.

Onze klimaat oplossingen

Ventilatie

Het (mechanisch) ventileren van een ruimte is de eerste stap in het creëren van een beter en gezonder binnenmilieu.

Conditioneren en regeling

Wij zijn gespecialiseerd in het conditioneren en regelen van (inblaas) lucht. Ontwikkeld door de behoefte naar gezonde werkomstandigheden en de huidige wetgeving.

Filteren van vervuilde lucht

Het filteren van vervuilde lucht wordt een steeds belangrijker aspect in het creëren van een gezond binnenmilieu.

Airconditioning

Wij hebben gecertificeerde koelmonteurs, en mogen werken aan installaties met een koudemiddelinhoud > 3 kg of 5 ton C02 equivalent.