Service en Onderhoud

Onze service & onderhoudscontracten zijn gericht op het uitvoeren van jaarlijks preventief onderhoud aan de W-installaties.

In 2008 zijn wij begonnen met de verhandeling van luchtfilterproducten en v-snaren in de bedrijvenmarkt. Dit is binnen aanzienbare tijd ontwikkeld naar (langdurige) service overeenkomsten en/of onderhoudscontracten bij diverse bedrijven en instanties.
In 2015 hebben wij, mede door de oprichting van een tweede BV (AVS Bouw), ingespeeld op de vraag vanuit onze bestaande klanten en zijn wij ons gaan specialiseren in Totaal Onderhoud.

De service & onderhoudscontracten zijn gericht op het uitvoeren van jaarlijks preventief onderhoud aan de W-installaties. De ervaring leert dat het goed en periodiek onderhouden van de installaties het aantal storingsmeldingen aanzienlijk verkleint. Uiteraard kunt u bij ons ook terecht als zich er wel een storing voordoet. Het snel afwikkelen van storingsmeldingen en een goede communicatie over de afhandeling hiervan zijn twee aspecten waar wij als bedrijf veel waarde aan hechten. Wij zijn er voor om de klant/opdrachtgever hierin te ontzorgen.

Onze service en onderhoud klanten

Wij hebben een zeer divers klantenbestand op het gebied van service en onderhoudscontracten. Onze klanten bestaan voornamelijk uit:

Bel voor een offerte:

070 – 325 488 4

Onze services

Ziekenhuizen & Zorginstellingen

Ziekenhuizen en zorginstellingen vragen om een heel uiteenlopende aanpak van luchtbehandeling en klimaatbeheersing.

VVE Beheer

Afhankelijk van het vraagstuk helpen wij VVE beheerders veelal door de storing direct te verhelpen.

Zwembaden & Sportcomplexen

Het binnenklimaat is aangepast op het gebruik van de ruimte.

Bedrijven & Kantoorpanden

Een gezond binnenmilieu voor u en uw personeel.

Scholen & Kinderdagverblijven

Uit onderzoek is gebleken dat de binnen luchtkwaliteit op scholen en kinderdagverblijven veelal van slechte kwaliteit is.