Over Total Air Care

Total Air Care is uw specialist op het gebied van luchtbehandelings- en klimaatinstallaties.

Ons ontstaan

Total Air Care (TAC) is in 2008 opgericht door Arjan van Sliedregt. Na een periode als commissionair te hebben gewerkt voor diverse luchtfilterfabrikanten, besloot Arjan om een eigen klantenbestand te gaan beginnen. Hij was immers al een paar jaar werkzaam in de luchtfilterbranche.
Het begon dan ook met het leveren van luchtfilterproducten en v-snaren. Al snel zag hij een groeiende vraag in het onderhouden van de luchtbehandelingsinstallatie. Kwaliteitsproducten gebruiken is één ding, maar een installatie goed onderhouden is nóg belangrijker. Door de installatie goed en regelmatig te onderhouden is er veel te winnen. Denk hierbij aan:

 

  • Het realiseren van een beter binnenmilieu (betere luchtkwaliteit);
  • Het realiseren van minder storingen aan -en uitval van installaties;
  • Het realiseren van lagere energiekosten;
  • Het realiseren van een langere levensduur van de installatie;

Vanaf 2010 is Total Air Care zich gaan richten op Service & Onderhoudscontracten. Doelgroep waren met name ziekenhuizen, zorginstellingen en zwembaden / sporthallen. Inmiddels hebben wij een zeer divers klantenbestand. Zie hiervoor onze referenties.

Naast het leveren van kwaliteitsproducten van o.a. Camfil en IFB-filtertechniek, richt Total Air Care zich ook op het optimaliseren van de klimaatinstallaties. Total Air Care voert periodiek (preventief) onderhoud uit aan installaties en luchtkanalen en adviseert bij het aanbrengen van nieuwe klimaatinstallaties; en installeert nieuwe installaties en luchtkanalen. Wij focussen ons hierbij op de lange(re) termijn en houden hierbij rekening met nieuwe trends & ontwikkelingen en wet- en regelgeving.

Waarom kiest u voor Total Air Care?

Total Air Care is een dynamisch bedrijf die (nog steeds) als drijfveer het ‘ontzorgen van de klant’ heeft. Snel en adequaat handelen en een goede communicatie zijn hierin belangrijke kernelementen. Wij begrijpen als geen ander dat veel mensen niet op de hoogte zijn van alle mogelijkheden. Het is onze taak u hierin te adviseren en te ondersteunen zodat u zich kunt blijven focussen op wat voor u belangrijk is.

Wij verzorgen u overzichtelijke aanbevelingen en/of een rapportage. Hierdoor weet u welke installaties er op het moment in uw gebouw aanwezig zijn; wat de levensduur (economisch en technisch) van de installatie is; welke mogelijkheden er zijn voor verandering; en ziet u ook direct waar de verbeteringen toe kunnen leiden. Vandaag de dag des te meer zijn wij er steeds meer van bewust dat een gezond binnenmilieu geen schaars goed maar een vereiste zou moeten zijn!

Bel voor een offerte:

070 – 325 488 4