AVS Bouw

AVS bouw is gespecialiseerd in Totaal Onderhoud, Renovatie- en Verbouwprojecten. Hiernaast hebben wij een grote kennis van de installatietechniek.

Ons ontstaan

AVS Bouw BV is opgericht in 2015 en eigenlijk veelal gerelateerd aan projecten uitgevoerd door Total Air Care. Een aantal opdrachtgevers vonden onze manier van werken zeer prettig en stelden ons steeds vaker de vraag of wij naast lucht-klimaat werkzaamheden ook bouwkundig werkzaamheden konden uitvoeren.
Daar wij het ‘ontzorgen’ van onze opdrachtgevers zeer hoog in het vaandel hebben staan, zijn wij hierop ingesprongen. De werkzaamheden van AVS bouw zijn in 2015 begonnen met het demonteren en/of vervangen van systeemplafonds en het (projectmatig) verbouwen van kleine(re) bedrijfsruimtes. Eigenlijk veelal gerelateerd aan werkzaamheden uitgevoerd door Total Air Care.

De opeenvolgende jaren is het bouwkundige werk steeds meer uitgebreid en opdrachtgevers zien ons dan ook echt als een bedrijf van ‘Totaal Onderhoud’. Naast het aanbrengen van nieuwe installaties (mechanische ventilatie, WTW, Warmtepomp, CV-ketel, Airconditioning systeem), heeft u met ons dan ook gelijk een bedrijf welke de afwerking van deze installaties voor u afhandelt. U haalt met AVS Bouw bv een partij in huis, die u in het gehele traject begeleid, adviseert en ontzorgt.
Wij spelen met AVS bouw vooral in op de zakelijke markt en VVE Beheer.

Naast bovengenoemde werkzaamheden, kunt u bij ons ook terecht voor zeer specifieke vraagstukken. Wij hebben de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan in een breed scala aan werkzaamheden. Schroom niet om uw vraag aan ons te stellen en wij zullen ‘out of the box’ met u meedenken!

Werkzaamheden

AVS bouw is gespecialiseerd in Totaal Onderhoud, Renovatie- en Verbouwprojecten. Hiernaast hebben wij een grote kennis van de installatietechniek. U kunt dus bij AVS bouw terecht voor al uw bouwkundige en installatietechnische werkzaamheden. Dit maakt ons een unieke partner die u alle zorg uit handen neemt en garant staat voor een kwalitatief eindresultaat.
Wij hebben een zeer hecht en gedreven team welke voor u klaar staat om het werk voor u uit handen te nemen. Eenieder gespecialiseerd in hun eigen vakgebied. Hiernaast werken wij ook nauw samen met een aantal vaste partnerbedrijven, zodat geen enkele opdracht ons te veel is. Indien wij gebruik maken van partnerbedrijven zullen wij dit altijd vooraf aan u communiceren. Eerlijkheid en transparantheid zijn noodzakelijk om een langdurige samenwerking aan te kunnen gaan en dat is waar wij altijd naar streven!

Dit is ook terug te zien aan ons reeds opgebouwde klantenbestand waarin de meeste bedrijven/organisaties al jarenlang gebruik maken van onze diensten. Het leveren van een goede service en kwaliteit van diensten én een heldere en duidelijke communicatie zijn hierin essentieel.

Diensten van AVS Bouw

U kunt bij ons terecht voor o.a. de volgende werkzaamheden:

 

 • Timmer- en Schilderwerkzaamheden
 • Stucwerkzaamheden
 • Hang & sluitwerk
 • Deuren en ramen
 • Systeemplafonds
 • Verlichting
 • Installatiewerkzaamheden
 • Vloeren (coating, gietvloeren, PVC, laminaat)
 • Tegelwerk & Sanitair
 • Gevel werkzaamheden
 • Isolatiewerkzaamheden
 • Reinigen dakgoten
 • Dak werkzaamheden (dakbedekking, dakgoten en HWA)

Bel voor een offerte:

070 – 325 488 4