Bedrijven en Kantoorpanden

Een gezond binnenmilieu voor u en uw personeel.

Bedrijfspanden tellen tal van technische installaties en deze moeten ervoor zorgdragen dat, de in het pand aanwezige mensen, hun werk naar behoren kunnen uitvoeren. De werkgever wil dat het personeel zo efficiënt en effectief mogelijk werkt en wil uitval van personeel voorkomen. Werknemers willen zo goed mogelijk gefaciliteerd worden om hun werk goed uit te kunnen voeren.
Het zijn niet enkel materialistische zaken welke de werknemer nodig heeft om optimaal te kunnen presteren. Een gezond binnenmilieu is eens zo belangrijk, doch vaak een ‘vergeten’ onderdeel.
Vandaag de dag des te meer zien wij in dat een gezond binnenmilieu enorm belangrijk is. Dit betekent voldoende luchtverversing in de ruimte brengen om o.a. een hoog CO2-gehalte en vervuiling van de luchtdeeltjes te voorkomen. Een slecht binnenmilieu kan leiden tot gezondheidsklachten als: hoofdpijn, vermoeidheid, droge lucht, longklachten, vervelende allergieën, het ontstaan van schimmels, etc. en zal op den duur leiden tot uitval van personeel.

Hiernaast zien wij ook dat er in veel bedrijfspanden (zeer) verouderde installaties aanwezig zijn. Naast dat de storingsgevoeligheid van deze installaties hoger is, verspillen deze installaties jaarlijks ook veel (meer) energie. U zult zien dat een nieuwe klimaatinstallatie, welke voldoet aan de ERP (energielabel) en EPDB (energie prestatie gebouwen) richtlijnen, direct kostenbesparend is.

 

Bel voor een offerte:

070 – 325 488 4

Onze services

Ziekenhuizen & Zorginstellingen

Ziekenhuizen en zorginstellingen vragen om een heel uiteenlopende aanpak van luchtbehandeling en klimaatbeheersing.

VVE Beheer

Afhankelijk van het vraagstuk helpen wij VVE beheerders veelal door de storing direct te verhelpen.

Zwembaden & Sportcomplexen

Het binnenklimaat is aangepast op het gebruik van de ruimte.

Bedrijven & Kantoorpanden

Een gezond binnenmilieu voor u en uw personeel.

Scholen & Kinderdagverblijven

Uit onderzoek is gebleken dat de binnen luchtkwaliteit op scholen en kinderdagverblijven veelal van slechte kwaliteit is.